Kaikki Uutiset

Täydellinen epäonnistumisen päivä

Perjantai 13. epäonnistumisten seminaari oli tämän vuoden MoA'11 seminaareista ensimmäinen. Osallistujat täyttivät jokaisen käytössä olevat tuolin ja muutama seisomapaikkakin otettiin käyttöön. Hieno aloitus rohkealle seminaarisarjalle!

Jokainen seminaarin puhuja yllätti. Ensimmäisenä puhunut Petri Parvinen kertoi avoimesti omista konkursseistaan. Jari Sarasvuo avasi koko elämäänsä muuttanutta ajanjaksoa - huolestuttaen jo hiukan yleisöä ja kanssapuhujiaan. Stylisti Minttu Vesala kertoi olevansa epäonnistunut työssään jos kaikki pitävät lopputulosta onnistuneena. Kuvatatiteilija Jani Leinonen kertoi Ronald McDonaldin kaappimiseen johtaneen prosessin ja kuinka siinä kävikään. Leinonen kertoi myös viime vuonna tunteneensa olevan epäonnistunut elämässään poliitikkona, kuluttajana ja taiteilijana. Mikko Ranin paljasti suurimmat mokat Igglon kehityksessä - itse asiassa toiminta ei missään vaiheessa ollut kannattavaa, vaikka rahaa tuli...sitä myös meni. Tällä hetkellä toiminta on ensimmäistä kertaa kannattavaa - radikaalien muutosten jälkeen. Seminaarin viimeisenä puhuja Ami Hasan näytti mielenkiintoisia epäonnistumisen esimerkkejä mainosmaailmasta.

Moderaattoreina toimineet Saku Tuominen ja Pika Pantzar nauttivat silminnähden päivästä, jonka aikana edes tekniikka ei pettänyt.


Seminaarista muutama kirjoitus:

Talouselämä: Edes Sarasvuo ei onnistu aina

Tietoviikko: Pieleen meni - Sarasvuo ja Igglon perustaja kertovat epäonnistumisistaan