Kaikki Uutiset

Masters of Arts -festivaali käynnistyi iloisen tunnelman siivittämänä

Pitkälti toistatuhatta kutsuvierasta oli saapunut nauttimaan Masters of Art -festivaalin avajaistunnelmasta. Iloinen puheensorina täytti Salmisaarentalon valoisan tilan, jossa jokainen opinnäytetyö esittäytyi harmonisessa ympäristössä. Näyttely oli kutsuva ja siihen oli helppo tutustua. Vieraiden joukossa vilahteli punapuseroisia Tongjin yliopiston opiskelijoita, jotka olivat rakentaneet oman Tongji on Tracks Shanghai
-tervehdyksensä näyttelyyn.

Masters of Art -festivaali kokoaa joka kevät Aalto-yliopiston tärkeät sidosryhmät kuulemaan ja näkemään, mitä Aallossa oikeasti saadaan aikaiseksi. MoA näyttää aidosti, miten tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Aalto-yliopisto on aidosti menossa kohti päämääräänsä edelläkävijänä, joka muuttaa maailmaa.

− Olen todella iloinen ja ylpeä MoAn järjestelyiden onnistumisesta ja avajaisillan tunnelmasta. Lämmin kiitos kuuluu kaikille tilaisuuden järjestelytöihin osallistuneille! Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ja vieraamme ovat olleet todella tyytyväisiä tapahtumaan. Iloitsin myös monien vanhojen moalaisten tapaamisesta ja heidän kannustuksestaan tapahtuman jatkamiseen, Aallon strategisista tapahtumista vastaava Tuuli Sotamaa kuvailee avajaistunnelmiaan.

Masters of Arts -festivaali tarjoaa upean kavalkadin nuorten valmistuvien maistereiden opinnäytetöistä kootun näyttelyn Salmisaaritalossa Ruoholahdessa (Porkkalankatu 13 G) 12.−29.5.2011. Festivaaliohjelma koostuu näyttelystä, seminaareista, keskusteluista, elokuvanäytöksistä, opastuksista ja workshopeista näyttäviä avajaisjuhlia unohtamatta.


Masters of Arts 2011 -näyttely on avoinna yleisölle 12.−29.5.2011 arkisin klo 12−20 ja viikonloppuisin 12−18 osoitteessa Porkkalankatu 13, 00180. www.moa.fi


Lisätietoja tapahtumista:
www.moa.fi
Tuuli Sotamaa, tuuli.sotamaa(at)aalto.fi, puh. 050 33 16 727
Anna Varakas, anna.varakas(at)aalto.fi, puh. 050 512 46 57