Tapahtumat

Mittavan näyttelyn ympärille on rakennettu mielenkiintoinen ohjelmisto, joka tarjoaa sisältöjä niin eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille, Aallon ystäville ja tukijoille, suurelle yleisölle kuin perheille ja aaltolaisille.

Masters of Arts 2011 -festivaalin seminaarien teemana on rohkeus; rohkeus kysyä ja vastata, yrittää ja epäonnistua, muuttaa maailmaa ja katsoa tulevaisuuteen. MoA11 kokoaa yhteen joukon mielenkiintoisia ihmisiä pohtimaan rohkeutta eri näkökulmista.

Viikonloppuisin MoA tarjoaa osallistavaa ohjelmaa. MoA toivottaa tervetulleeksi myös 100 Tongjin yliopistosta Shanghaista junalla saapuvaan kiinalaista opiskelijaa. Kiinalais-suomalaisena yhteistyönä järjestään tiivis workshop, jonka aikana suunnitellaan Kiina-paviljonki Helsinkiin. Workshopin yhteydessä yleisöllä on myös mahdollisuus tutustua kiinalaiseen koulutukseen sekä kuulla Kiinasta viimeisimpiä uutisia.

Näiden lisäksi MoAssa järjestetään mm. elokuvanäytöksiä, opastettuja kierroksia, juhlia, keskustelutilaisuuksia, demoja.