Events kalenteri
Tänään
Tulossa tässä kuussa
Edellinen kuukausi Edellinen päivä
Seuraava päivä Seuraava kuukausi

Iso Kierrätystapahtuma Tulosta
lauantai, 16 toukokuu 2009, 11:00 - 15:00
TAPAHTUMA / EVENT
 OTHER EVENTS

Hanna Ahonen - MipetitBang Jeon Lee - ‘달dal’
Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys järjestää koko alueen kattavan Ison Kierrätystapahtuman riemuissaan uudestaan ja kutsuu kaikki alueen taloyhtiöt, talot ja ihmiset kaikkialta kierrättämään sekä katutaiteilijat esiintymään.

Alueen keskelle Arabianmäen puistoon, Hämeentie 144,  tulee yhteinen tapahtumapaikka, josta on hyvä lähteä kartan opastamana kiertelemään alueelle levittäytyviä kierrätys- ja taidepajoja, kirpputoreja, kierrätyslavoja ja muita tapahtumia, sekä katsomaan katutaiteilijoita.


Tapahtuman sisältö klo 11-16:

Kaupunginosayhdistyksen järjestämä isompi yhteinen tapahtuma:
Yhteiseen tapahtumaan on tällä hetkellä tulossa Katutaiteilijoiden esiintymisareena, Kahvila, Tuo&Hae -lmaiskierrätyspiste.

Flooran jättikirpputori, Syyriankatu 1:
Flooran vanhempaintoimikunta järjestää ison kaikille avoimen lastenvaatteisiin ja leluihin keskittyvän kirpputorin päiväkoti Flooran pihallesekä djembe-rumpurinki lapsille, kasvomaalausta, poniratsastusta, kankaiden (lippujen) maalausta yms. askartelua ja monenlaista syötävää. Voit tulla myymään omat tavarasi ilman ennakkovarausta. Muista ottaa oma myyntialusta mukaan.

Kulttuuri ja asukastalo Kääntöpaikka, Arabianaukio, Intiankatu 1:
Kääntöpaikan edessä olevalle Arabian aukiolle tulee taide- ja käsityöpajoja, maalausta, mangaa, musiikia ja syötävää. Kääntöpaikan syksyllä aloittavista toimijoista esittäytyvät sarjakuvakerho, käsityötoiminta ja mahdollisesti myös jooga ja pilates. Kääntöpaikkan sisätiloihin pääsee tutustumaan ensimmäisen kerran.

Tapio Wirkkalan puisto, Arabianranta, Gunnel Nymanin katu, Toini Muonan katu:
Kaikille avoin kirppis, jonne voi ilmoittautua tänne möyhemmin tulevaan osoitteesen, tai tulla ilmoittautumatta. Ota oma myyntialusta mukaan. Tuo&Hae-ilmaiskierrätys (kaikki ehjä ja kierrätyskelpoinen käy, myös huonekalut). Lastenkirjojen kierrätyspiste.

MOA09, Koko Taikin kortteli:
TAIK:n lopputyönäyttely levittäytyy Ison Kierrätystapahtuman yhteydessä ympäri Taikin korttelia. Muun muassa Romutaidepaja, kierros romutaidenäyttelyyn ja lukuisia MOA näyttelyitä.

Pop & Jazz Konservatorio, Hämeentie 133, sisäpiha:
Musiikki aiheinen kirppari, jossa Pop & Jazz Konservatorio kierrättää kaikkea musiikkiin liittyvää. Voit ilmoittautua mukaan myymään tai kierrättämään omaa musiikkiaiheista tavaraasi osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.     Laita otsikoksi "Kierrätystapahtuma 16.5." Paikka on noin 3 x 1,5m sekä pöytä. Paikkoja on rajoitetusti, toimi siis pian.

Arabianrannan kirjasto, Hämeentie 135 A:
Suuri poistokirjamyynti ja Esinesatutuokio klo 10:30, 11:30 ja 13:30. Yksi satu kestää n. 10-15 minuuttia ja on tarkoitettu päiväkoti-ikäisille.

Katutaiteilijat:
Kaduille tulee kaikenlaisia taiteilijoita, tällä hetkellä on tulossa jättipäistä nukketeatteria, katumaalausta, sirkusta, musiikkia... Jos teet kadulla taidetta tai tunnet kaduilla taidetta tekevän, ilmoittaudu tai kerro siitä meille joko kommenttiin tai sähköpostitse  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.      Kadut ovat avoinna kaikille! Toivotamme kaikki katutaiteilijat tervetulleiksi!

Taloyhtiöt:
Taloyhtiöitä on pyydetty hankkimaan siirtolavat pihoilleen ja tarkoitus on, että asukkaat voivat tyhjentää ylimääräisen tavaran lavoille ja kierrättää lavojen kautta. Myös muut osallistujat ovat tervetulleita tekemään löytöjä. Samaan yhteyteen taloyhtiöt voivat pihoillaan järjestää kirpparin, pihatalkoot tai muuta kierrätyksen liittyvää toimintaa. Tarkoitus on vähentää kaatopaikalle päätyvää tavarapaljoutta, jolloin sekä luonto että taloyhtiöt säästävät.

Monelle pihalle on jo tulossa kierrätyslava, mutta jos talonne ei ole vielä mukana, tai kaipaatte ideoita, neuvoja, lisäinfoa, niin kirjoittakaa kommentti jutun loppuun tai laittakaa postia osoitteseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.      Haluatessanne tapahtumanne tai kirpputorin kartalle niin laittakaa viesti samaiseen osoitteeseen toukokuun alkuun mennessä.

 

Tapahtumaan järjestämiseen on osallistumassa tähän mennessä: Useita Taloyhtiöiden ja Omakotitalojen asukkaita, Kääntöpaikka, Pienperheyhdistys, Flooran vanhempainyhdistys, Metropolia,  MoA - Masters of Arts, Pop/Jazz Konservatorio, Kustannusosakeyhtiö Avain, Taidekoulu Alfa-Art, Aralis - Arabianrannan kirjasto, Nuorisoasiainkeskus, Helka ry, Kierrätyskeskus,

Kierrätystä tukemassa ovat: Kulttuuriasiainkeskus, Ravintola Olotila, Ravintola Koskenranta, Kauppakeskus Arabia,Kierrätetään yhdessä ja rakennetaan alueen yhtenäisyyttä ja mainetta kierrätysystävällisenä. Tervetuloa mukaan!

11.5. MONDAY
11:00 Press Conference

12.5. TUESDAY
12:00 MoA Starts

13.5. WEDNESDAY
12:00 Open Doors
17:00 MoA Cinema Screening

14.5. THURSDAY
15:00 Confessions on the Design Floor

15.5. FRIDAY
14:00 MoA Industries
16:00 Meet the masters
18:00 MoA @ Design Factory

16.5. SATURDAY
11:00 Iso Kierrätystapahtuma
12:00 Emperor’s New Clothes
15:00 MoA Cinema Screening

17.5. SUNDAY
14:00 Aalto Hopping

18.5. MONDAY
14:00 Beyond Tomorrow
– Responsibility of the Future

18:00 TaiK Alumni
19:30 MoA Pecha Kucha

19.5. TUESDAY
13:00 MoA Art
17:00 MoA Cinema Screening

20.5. WEDNESDAY
13:00 Mlab Demo Day
16:00 MoA Play

21.5. THURSDAY
12:00 Opastettu kierros / Guided Tour
15:00 Opastettu kierros / Guided Tour

22.5. FRIDAY
13:00 Publiikki / Graduation Ceremony

23.5. SATURDAY
15:00 MoA Cinema Screening

24.5. SUNDAY

12:00 MOA09 Last day open


 

 

 

Takaisin