MOA 12.-25.5.2009

SUURIA AJATUKSIA YKSITYISKOHTIA UNOHTAMATTA PDF Tulosta Sähköposti
Masters of Arts -festivaali on nyt järjestetty neljä kertaa. Vuosittain muuntuvasta tapahtumasta on kasvanut rajattoman yhteistyön näyttämö. Se esittelee suuren määrän vastavalmistuneiden taiteen maistereiden lopputöitä Arabianrantaan rakennetussa näyttelyssä sekä nostaa esiin tämän hetken ja tulevaisuuden suuntauksia niin taiteen, muotoilun, elokuvan kuin visuaalisen kulttuurin aloilla lukuisilla eri tavoilla, monissa eri tapahtumissa.

MoAn lähtökohta on vilpitön – korkeakoululla on halu panostaa koulutuksensa päättäviin opiskelijoihin ja tarjota vielä opiskeleville taikkilaisille mahdollisuus olla suunnittelemassa ja toteuttamassa ainutlaatuista, korkeatasoista ja konkreettista hanketta.

Festivaalin tuotanto perustuu talkoohenkeen, hyvään tahtoon sekä saumattomaan yhteistyöhön. Tapahtuma ei tavoittele taloudellista voittoa, vaan sen tehtävänä on tukea monitahoisesti oppimisprosesseja sekä suomalaisen kulttuurin kehitystä ja vahvistaa taiteen, muotoilun, elokuvan ja visuaalisen kulttuurin asemaa yhteiskunnassa.

Festivaalia tukee suuri joukko yrityksiä, säätiöitä ja yksittäisiä henkilöitä. Korkeakoulu on onnistunut luomaan hankkeen, johon eri alojen ammattilaiset suhtautuvat pyyteettömän positiivisesti, heidän henkinen läsnäolonsa ja asiantuntijakommentit ovat mittaamattoman arvokkaita.

 
MOA
PONNAHDUSLAUTA TULEVAISUUTEEN


Masters of Arts -festivaali on maistereiden juhla ja taidonnäyte. Vuosien ponnistelu maisterin tutkintoon maineikkaassa yliopistossa ansaitsee arvoisensa päätöksen: viimeisen treenin ennen harppausta toivotulle työuralle. MoA on valmistuvan sukupolven yhteinen voimanponnistus saada näkyviin koko yliopiston luova energia ja ideoiden rikkaus. Ne ovat brändimme olennaisia ainesosia, ja myös se viesti, jolla kutsumme lupaavia oppilaita kotimaassa ja ulkomailla liittymään tähän jännittävään luovaan yhteisöön.