MoA Master
Image
© Kai Widell

 
Kai Widell
Valokuvataide
1977, Suomi

Valkoinen integraali
Näyttely on installaatio, joka koostuu videoteoksista. Teokset ovat kuvia valokuvan ja liikkuvan kuvan välimaastossa. Teoskokonaisuudella pohdin ihmisen suhdetta todellisuuteen ja hänen havaintoaan siitä. Olen kiinnostunut siitä, mitä todellisuus on vai onko se vain illuusiota. Teokset ovat minulle keino tutkia näitä kysymyksiä.

Teoskokonaisuus Valkoinen integraali on enemmän kysymysten etsimistä kuin valmiiden vastausten esittämistä. Miten havainnoimme maailmaa, onko havaintomme siitä oikea vai onko se sittenkin vajavainen ja epätäydellinen? Ovatko tavallisen elämän kiire ja oravanpyörä tapa paeta elämän todellisia kysymyksiä? Millaisia asioita ihmisen tulisi elämässään tavoitella?

Kai Widell (s.1977) on valokuvataiteilija, joka on työskennellyt mm. Kuubassa Chilessä  ja Ranskassa. Hänellä on ollut valokuvanäyttelyitä Suomen lisäksi Kuubassa, Meksikossa ja Puolassa. Valkoinen integraali on hänen ensimmäinen yksityisnäyttelynsä. Se on kuvallinen produktio-osa taiteen maisterin tutkinnon opinnäytetyötä. Siihen kuuluu myös kirjallinen osio, jossa hän käsittelee omaa taiteellista tuotantoa ja kysymyksiä havainnon suhteesta todellisuuteen.  Tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee Helsingissä.
Yhteystiedot
+358 400  424 441
kwidell(at)taik.fi