Muita tapahtumia
Image
Image
Maija Itkonen
Image
Salla Koski
Image
Minttu Wikberg
 
Matti Pulli Award
16.5.
15:00
Lume
Kuka sparraa parhaiten

Helsinki Design Week vierailee Masters of Arts -festivaalilla järjestämällä kilpailun, jota voi luonnehtia käänteiseksi "Leijonankidaksi". Mittaa toisistaan eivät ota niinkään ideoiden esittelijät vaan niiden jatkokehittelijät. Leijonien ja saaliseläinten asetelma kääntyy ylösalaisin: valta on nyt idean keksijällä
itsellään - hän saa valita kuka luovuuskonsulteista ja bisnesguruista valmentaa häntä parhaiten.

Kilpailun palkinto on nimetty legendaarisen mäkihyppyvalmentajan Matti Pullin mukaan. Matti Pulli Award merkitsee siis valmentamistaitoja, yksilön voimavaroihin uskomista ja kykyä antaa tukea vaikeillakin hetkillä.

Kilpailijoina ovat Tuula Antola innovaatioaktivisti ja yrittäjä, jonka viimeaikaisia lanseerauksia ovat Kaipaus-korut (www.innospa.fi & www.kaipaus.com), toimitusjohtaja, markkinoinnin ekspertti Alex Nieminen Laundry Helsingistä (www.laundry.fi) ja yrityskehittäjä Yrjö Timonen, "Pyhänä Yrjönä" tunnettuitseriittoisuuden ja tylsistymisen lohikäärmeitä  vastaan taisteleva Messilän kartanon ritari (www.messila.fi).

Haasteita heille heittävät tuoreet taiteen maisterit: Maija Itkonen ja Salla Koski teollisen muotoilun koulutusohjelmasta sekä Minttu Wikberg vaatetussuunnittelun koulutusohjelmasta. Tilaisuuden juontaa Sallamaari Muhonen, nykyisin Tullissa vaikuttava viestinnän monitoiminainen.

Matti Pulli Award on MoA08-kuraattorin Katja Lindroosin ja designtuottaja Kari Korkmanin kehittämä konsepti, joka järjestetään TaiKissa ensimmäistä kertaa. Helsinki Design Week haluaa tapahtumalla kannustaa ihmisiä ideoimaan uutta ja  sparraamaan toisiaan. Kevään Matti Pulli Award edeltää varsinaista designviikkoa, joka järjestetään 25.9 - 5.10.2008. Ohjelmakalenteri  avautuu pian osoitteeseen www.helsinkidesignweek.com

MATTI PULLI AWARD pe 16.5. klo 15-20 Mediakeskus Lumeessa. Vapaa pääsy.
Seminaarit
MoA-seminaarit kairautuvat uskomattomien persoonien voimalla luovuuden ytimeen.
Nyttely
Avoinna arkisin 12-20, viikonloppuisin 12-18. Vapaa pääsy
Muita tapahtumia
Avoimia ovia, työpajoja, elokuvanäytöksiä, klubeja...

Eames by Vitra näyttely avoinna festivaalin ajan Lumeen galleriassa


5.5.
6.5.
7.5.
Nyttely
Muita tapahtumia
8.5.
Nyttely
Muita tapahtumia
9.5.
Muita tapahtumia
10.5.
11.5.
Muita tapahtumia
12.5.
13.5.
Nyttely
14.5.
Seminaarit
15.5.
Seminaarit
Nyttely
Muita tapahtumia
16.5.
Seminaarit
Muita tapahtumia
17.5.
Muita tapahtumia
18.5.
19.5.
20.5.
Seminaarit
21.5.
Seminaarit
22.5.
Seminaarit
23.5.
Muita tapahtumia
24.5.
25.5.
Nyttely
Seminaarit Seminaarit
Nyttely Nyttely
Muita tapahtumia Muita tapahtumia

Nyttely avoinna 1220, (1218 la, su)