MoA08 7.-25.5.2008

SUURIA AJATUKSIA YKSITYISKOHTIA UNOHTAMATTA

Masters of Arts -festivaali on nyt järjestetty kolme kertaa. Vuosittain muuntuvasta tapahtumasta on kasvanut rajattoman yhteistyön näyttämö. Se esittelee suuren määrän vastavalmistuneiden taiteen maistereiden lopputöitä Mediakeskus Lumeeseen rakennetussa näyttelyssä sekä nostaa esiin tämän hetken ja tulevaisuuden suuntauksia niin taiteen, muotoilun, elokuvan kuin visuaalisen kulttuurin aloilla lukuisilla eri tavoilla, monissa eri tapahtumissa. 

Lue lisää
Antti Hahl
Miksi MoA?

MASTERS OF ARTS - PONNISTUSLAUTA TULEVAISUUTEEN

Masters of Arts -festivaali on maistereiden juhla ja taidonnäyte. Vuosien ponnistelu maisterin tutkintoon maineikkaassa yliopistossa ansaitsee arvoisensa päätöksen: viimeisen treenin ennen harppausta toivotulle työuralle. MoA on valmistuvan sukupolven yhteinen voimanponnistus saada näkyviin koko yliopiston luova energia ja ideoiden rikkaus. Ne ovat brändimme olennaisia ainesosia, ja myös se viesti, jolla kutsumme lupaavia oppilaita kotimaassa ja ulkomailla liittymään tähän jännittävään luovaan yhteisöön.
Lue lisää
Ihmiset

KANSAINVÄLINEN TIIMI MoAn TUOTANNON TAKANA

Masters of Arts 2008 -festivaalin tuotannosta vastaa parikymmänpäinen joukkue. Entistä kansainvälisempi tiimi koostuu sekä opiskelijoista että eri alojen ammattilaisista, joiden välisen yhteistyön tuloksena syntyy niin MoAn visuaalinen identiteetti, näyttelyarkkitehtuuri kuin ohjelmisto.
Lue lisää
Kampus

TAIDETEOLLINEN KORKEAKOULU

Taideteollinen korkeakoulu on muotoilun, audiovisuaalisen viestinnän, taidekasvatuksen ja taiteen kansainvälinen yliopisto. TaiK on alansa suurin korkeakoulu Pohjoismaissa ja yksi arvostetuimmista koko maailmassa. Korkeakoulussa on viisi osastoa ja 17 koulutusohjelmaa.

Lue lisää
Taideteollinen korkeakoulu