Yhteistyökumppanit
logot

 
 
 
 
MoA 2008 syntyy tuloksekkaalla yhteistyöllä

Taideteollisen korkeakoulun Masters of Arts festivaalista on kasvanut merkittävä kulttuuritapahtuma, joka tunnetaan laajasti. Tapahtuman ainutlaatuinen sisältö ja sen korkea laatu ovat herättäneet myös kansainvälistä kiinnostusta ja arvostusta.

MoAn historia on vielä rakentumassa, mutta sillä on jo vankkoja traditioita. Ensi keväänä järjetettävä tapahtuma on neljäs festivaalimuotoinen MoA. MoAn sydämenä on aina vastavalmistuneiden taiteen maistereiden lopputyönäyttely, viime vuonna esillä on 77 työtä, joista jokainen käsitteli omalla ainutlaatuisella tavalla nykyhetkeä muotoilun, taiteen tai visuaalisen kulttuurin näkökulmista.

Lopputyönäyttelyn täydentää kansainvälisten seminaarien sarja. Kolmen vuoden aikana MoA on tuonut noin 120 alansa huippuosaajaa Sampo-salin lavalle keskustelemaan kaupunkikulttuurista, muotoilusta, muodista, elokuvasta, arkkitehtuurista, bisneksestä, visuaalisuudesta, innovaatioista, luovuudesta ja filosofiasta. Seminaarien teemat pureutuvat oman aikansa ilmiöihin ja katsovat eteenpäin - niissä tulevaisuus nähdään positiivisia haasteita luovana kohteena. Seminaarit ovat mahdollistaneet hyvin mielenkiintoisia ja antoisia kumppanuuksia monien yritysten kanssa.

Seminaarien lisäksi MoAn aikana järjestetään lukuisia muita tapahtumia, joilla jokaisella on oma kohdeyleisönsä.

MoA on yrityksille uudenlainen, mielenkiintoinen ja luova yhteistyökumppani. Haluamme saada festivaalia toteuttamaan myös yrityksiä, joiden tuotteita ja palveluita ei perinteisesti ole totuttu yhdistämään muotoiluun, designiin tai taiteeseen. Näemme muotoilun ja luovan osaamisen vahvasti osana yritysten kilpailukykyä ja toimintaa.

Festivaali tarjoaa yrityksille ja kumppaneille näkyvyyden lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen luovan alan osaajien kanssa sekä mielenkiintoisen dialogin valmistuvien taiteen maisterien kanssa.


Tuuli Sotamaa
Näyttelypäällikkö
etunimi.sukunimi(at)taik.fi
050 331 6727

Eliisa Anttila
Viestintä- ja markkinointijohtaja
etunimi.sukunimi(at)taik.fi
050 598 9769