etusivu > näyttely
MoA Master
Image
Kuva: Sami Perttilä

Image
Kuva: Home Made Idols

Image
Kuva: Home Made Idols

Image
Kuva: Home Made Idols

 
Tatu Marttila
TEOLLINEN MUOTOILU
1978, SUOMI

HOME MADE IDOLS
Lopputyön statement

Home Made Idols on Tatu Marttilan (Teollinen muotoilu) ja Aapo Korkeaojan (Medialaboratorio) sekä työryhmän (Taideteollinen korkeakoulu, Arcada, Stadia) kehittämä vuorovaikutteinen ja monikanavainen televisio-ohjelma, joka nähtiin internetissä (www.homemadeidols.net) ja DINA-kanavalla syksyllä 2006. Home Made Idolsissa kuka tahansa voi tehdä minkälaisen esityksen tahansa. Katsojat voivat äänestää ja kommentoida esitystä, ja voittajat päätyvät LIVE-ohjelmiin esiintymään suorassa lähetyksessä.
    Home Made Idols -ohjelmakokonaisuudessa on esitysten lisäksi mukana Pig Brother SikatosiTV- ja X-Idoli-ohjelmat, jotka osaltaan edustavat Home Made Idolsin tyyliä, anarchotainmentia. Ohjelmakokonaisuuden konsepti kiteytyy kulttuuria kehittävän ja yhteiskuntaa kommentoivan rajattoman viihteen luomiseen.

Biografia
Tatu Marttila aloitti opiskelut Taideteollisen korkeakoulun teollisen muotoilun osastolla vuonna 2000. Hän valmistui taiteen kandidaatiksi jouluna 2004 aiheenaan internet-pelin suunnittelu ja tuotanto. Vuodesta 2004 Tatu Marttila on opiskellut myös Taideteollisen korkeakoulun Medialaboratoriossa ja keskittynyt erityisesti käyttöliittymäsuunnitteluun sekä interaktiiviseen televisiotuotantoon. Hänen viimeisin projektinsa, Home Made Idols, on niin internetissä kuin TV:ssa näkynyt cross-platform-tuotanto, joka tuotettiin osana DINA TV:n syksyn 2006 tuotantoa.
Yhteystiedot
+358 50 537 8303
tatumarttila(at)gmail.com
Lehdistökuva
taik_lume_logoteng