etusivu > uutiset > moa07-festivaali keräsi 12 000 nuoren visuaalisen kulttuurin ystävää mediakeskus lumeeseen
Uutiset
Image
Midori Yamadan lopputyö on esillä Galleria Norsun heinäkuisessa näyttelyssä
06.06.2007
MoA07-festivaali keräsi 12 000 nuoren visuaalisen kulttuurin ystävää Mediakeskus Lumeeseen
Taideteollisen korkeakoulun lopputyönäyttelyn ympärille kasvanut  moni-ilmeinen Moa07-festivaali keräsi toukokuussa 12 000 taiteen ja taideteollisuuden ystävää Mediakeskus Lumeeseen festivaalin näyttelyyn, kansainvälisesti kovatasoiseen seminaarisarjaan ja muihin tapahtumiin. Tapahtumia järjestettiin myös mm. Saunabussissa eri puolilla Helsinkiä sekä Stadian tiloissa Arabianrannassa. Osa festivaalin näyttelytöistä jatkaa Masters on the Road –näyttelyissä kesän ja syksyn aikana ja joukkoon liittyy Tukholman Konstfackin opiskelijoita lopputöineen.

Galleria Norsu on kutsunut heinäkuussa avautuvaan näyttelyyn yksitoista taiteen maisteria: Jonas Englund, Saija Malila, Laura Pakarinen, Anna Ahlholm, Henna Puhakka, Tuuli Burman, Takako Akimoto, Mari Kallionpää, Midori Yamada, Tatu Hiltunen ja Venla Martikainen. Näyttely tarjoaa samalla mielenkiintoisen laajennuksen festivaalin kansainväliseen antiin, sillä Galleria Norsuun  rantautuu samanaikaisesti myös Konstfackin lopputöitä. Toukokuussa MoA07-festivaalilla esiteltiin Viron taideakatemian lopputöitä.

Festivaalin tukijan, Saton, tiloissa nähdään kesäkuun ajan  Jonas Englundin, Riikka Kevon, Yodo Kurosawan, Saija Malilan, Laura Pakarisen, Sami Perttilän ja Matleena Issakaisen työt. Norjan kuningasparin vierailun aikana oli Kalastajatorpalla esillä  Jukka Planmanin, Mikko Koiviston, Susanna Majurin, Aino Huovion ja Takako Akimoton lopputyöt.

Myöhemmin syksyllä taiteen maistereiden lopputöitä nähdään myös Helsinki Design Weekillä ja Taideteollisen korkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun ja Teknillisen korkeakoulun yhteisnäyttelyssä.

Kaikkiin näyttelytöihin voi tutustua myös verkossa osoitteessa www.moa.fi  > näyttely

Ensi vuonna Masters of Arts –festivaali järjestetään 7.-25.5.2008
 
logo_taik_finlogo_lume_fin