etusivu > uutiset > saunabus kurvailee moa-asussa
Uutiset
Saunabus
Saunabus
08.05.2007
Saunabus kurvailee MoA-asussa

Milanon huonekalumessuilla 2003 ensi löylynsä tarjonnut Saunabus kurvailee jälleen! Tällä kertaa bussi on verhoutunut siniseen MoA-asuun festivaalien kunniaksi.

 

Yleisöllä on kevään ensimmäinen mahdollisuus kokea ihoa hivelevät löylyt tai vain tulla katsastamaan Saunabussin uusi upea ilme keskiviikkona 9.5., kun bussi parkkeeraa takamuksena Klaus K:n eteen klo 11. Eksoottisiin löylyihin ihastuneet voivat jatkaa saunottelua Helsinki Partyssa Rautatientorilla perjantaina 11.5. klo 15 - 20.

 

Vettä pääsee heittämään kiukaalle myös perjantaina 18.5. Kaapelitehtaan suojassa, jonne Saunabus rullailee Lahden Muotoiluinstituutin järjestämään tapahtumaan. Viimeinen mahdollisuus tuntea festariasuisen Saunabussin ainutlaatuinen lämpö on Kaj Frankin kadun avajaisten yhteydessä tiistaina 22.5. Saunabus nauttii tällöin raikkaasta meri-ilmasta aivan Kaj Frankin kadun loppupäässä meren rannalla.

 

Silloin kun Saunabus ei ole tien päällä ihastuttamassa ihmisiä, sen charmantin olemuksen löytää Arabianrannasta Kaj Frankin kadun läheisyydestä.
 
logo_taik_finlogo_lume_fin