In englishSvensk resumé    
Etusivu | Uutiset | Näyttely | Tapahtumat | Yhteistyökumppanit | MoA:n taustalla | Lehdistö | Yhteystiedot
Etusivu
 

Uutiset:
MASTERS OF ARTS FESTIVAALI KERÄSI ENNÄTYSYLEISÖN NUOREN VISUAALISEN KULTTUURIN YSTÄVIÄ ARABIANRANTAAN

30.5.2006

Taideteollisen korkeakoulun lopputyönäyttelystä nuoren kulttuurin kaupunkikulttuuritapahtumaksi kasvanut festivaali keräsi tänä vuonna ennätysmäiset 12 000 kävijää festivaalin näyttelyyn, seminaareihin ja muihin tapahtumiin.
...lue lisää

  Näyttely:
Uusi sukupolvi ja seuraavan aamun herätys

Kuraattori Tomas Ivan Träskman

Uutta sukupolvea ei aina oteta tosissaan. Tätä sukupolvea määrittävä tekijä on eräänlainen karnevaalimainen räjähdys ja sen kohtalona on herätä seuraavan aamun todellisuuteen. Ehkä uusi sukupolvi olisi syytä ottaa tosissaan?
...lue lisää

Mikä on MoA:
Masters of Arts on kevätkeittiö, laukaisualusta...

Festivaalin tuottaja Tuuli Sotamaa

Masters of Arts 2006 on Taideteollisen korkeakoulun, sieltä valmistuvien maistereiden, lukuisten yhteistyökumppanien, tukijoiden, kulttuurin tekijöiden ja Arabianrannan muiden oppilaitosten kolmiviikkoinen festivaali Arabianrannassa.
...lue lisää

 

 

  MoA -tapahtumakalenteri - lataa pdf  
     
  MoA -videot  
  Tausta selvitys [mov/8Mb]  
  Opiskelijat [mov/14Mb]  
  Arabianrannassa [mov/8Mb]